Di Canio yıldızımızı istiyor
Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Portekizli yıldız Premier League ekiplerinden Sunderland ile ilgileniyor.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Siyah beyazlı ekiple sözleşmesi 2013-2014 sezonunda bitecek olan yıldız futbolcu için Dailymail'in servis ettiği habere göre İtalyan teknik adam Paulo Di Canio yönetimindeki Sunderland'in ilgilendiği belirtilirken yaşanan bu gelişmenin ardından İngiliz kulübünün Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor.
Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Portekizli yıldızın takımda mutlu olduğunu ve siyah beyazlı yönetimin de oyuncu ile sözleşme yenilemek istediğini belirtirken Sunderland'in ilgisinin ardından Beşiktaş yönetiminin nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor.
Ronaldinho transferinin tamamlanmasının ardından orta alanda bir bolluk yaşayacak olan Beşiktaş'ın Fernandes için gelmesi muhtemel iyi bir teklife olumlu cevap vermesi ihtimaller dahilinde.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta 3 imza (Diğer Sporlar)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması
En çok yorumlanan haberler


























