Devre arasında transfer var!
Beşiktaş'ta güz transfer döneminde transfer hareketliliğin yaşanacağı bizzat en yetkili ağızlardan söylendi.
Kaynak : Karakartal.com
Spor Toto Süper Lig'e Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde iyi bir giriş yapan Kara Kartal'da futbol komitesi Önder Özen yönetiminde çalışmalarını sürdürürken başta Fikret Orman olmak üzere yönetimden de transfer açıklaması geldi.
Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hem devre arası hem de yeni sezon için bazı isimlerle görüştüklerini söylerken siyah beyazlı camianın en yetkili ismi Fikret Orman ise Ronaldinho ile masaya oturulacağının altını çizdi.
Başkan Orman yaptığı açıklamada, 'Ronaldinho ile ilgili Ahmet Nur Çebi görüşüyor. 10 Kasım'da görüşmeler tekrar başlayacak.' sözleriyle transfer görüşmeleri için adeta tarih verirken İngiliz basını ise Adebayor ile Beşiktaş flörtünün sürdüğünü ve devre arasında taraflar arasında görüşme olabileceğini iddia etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Takımımız Fransa'da (Basketbol)
'Başarı kazanacağız' (Futbol)
Dentinho'ya milli forma (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Benzema'dan Mbappe'ye çağrı!

Ademola Lookman transferinde Galatasaray'a dev tehdit!

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!
En çok yorumlanan haberler
























