Türk Telekom Arena'da yapılacak olan yenileme çalışmaları, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini tehlikeye soktu. Yenileme çalışmalara devre arasında başlayacak olan Galatasaray Spor Kulübü, konu hakkında yaptığı açıklamada Beşiktaş derbisinin başka bir statta oynanabileceğinin ilk sinyallerini vermişti.
19. haftada oynanacak olan Beşiktaş derbisini Türk Telekom Arena'da oynaması oldukça zor gözüken Galatasaray'a yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yolu gözüktü. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, Beşiktaş derbisinin Atatürk Olimpiyat Styadı'nda oynanma ihtimalinin olduğunu dile getirdi.
Öztürk yaptığı açıklamada,
"Stadımızın zeminini mutlaka mükemmel hale getireceğiz. Beşiktaş maçının Olimpiyat Stadı'nda oynanması dahil onu da göz önün aldık. Yetişmeme ihtimali
var." ifadelerini kullandı.

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

























