Türk Telekom Arena'da yapılacak olan yenileme çalışmaları, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini tehlikeye soktu. Yenileme çalışmalara devre arasında başlayacak olan Galatasaray Spor Kulübü, konu hakkında yaptığı açıklamada Beşiktaş derbisinin başka bir statta oynanabileceğinin ilk sinyallerini vermişti.
19. haftada oynanacak olan Beşiktaş derbisini Türk Telekom Arena'da oynaması oldukça zor gözüken Galatasaray'a yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yolu gözüktü. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, Beşiktaş derbisinin Atatürk Olimpiyat Styadı'nda oynanma ihtimalinin olduğunu dile getirdi.
Öztürk yaptığı açıklamada,
"Stadımızın zeminini mutlaka mükemmel hale getireceğiz. Beşiktaş maçının Olimpiyat Stadı'nda oynanması dahil onu da göz önün aldık. Yetişmeme ihtimali
var." ifadelerini kullandı.

Liverpool'da Salah yerine 8 aday!

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!



























