Derbi can yakıyor
Beşiktaş'ımız bu sezon ezeli rakipleriyle oynadığı derbi mücadelesinde zafer yaşayamazken bu durum puan farkına sebep oldu.
Kaynak : Sabah
Bu hafta sonu evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş, derbilerdeki kötü performansıyla dikkat çekiyor. Siyah-Beyazlı ekip, bu sezon oynadığı 4 derbiyi de kazanamazken, 9 puan kaybetti.
Üç büyüklerin derbi dışındaki lig maçları baz alındığında ise Galatasaray'ın ardından 1 puan farkla ikinci sırada yer aldı. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 3 büyükler arasında 2 kezle en az yenilen takım olurken, Fenerbahçe'ye 4 puanlık fark attı.
Kısacası Kara Kartal, derbilerde aldığı kötü sonuçlarla zirvenin yedi puan gerisine düştü. Bu arada Samet Aybaba Trabzon ve Beşiktaş'ın başında çıktığı derbilerin hiçbirini kazanamadı. 5'inden beraberlik, 6'sından da mağlubiyetle ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Rahat kazandık (Diğer Sporlar)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"
En çok yorumlanan haberler























