Ligin başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş forvet transferi konusunda daha agresif davranmaya başladı. İngiliz basınına göre Emmanuel Adebayor transferinde istediğini elde edemeyen siyah-beyazlılar, gözünü Tottenham'ın bir diğer forveti Jermain Defoe'ya çevirdi.
Dailymail'in servis ettiği habere göre; Geçtiğimiz sezon sonunda İngiltere Championship Ligi'ne düşen Queens Park Rangers'ın da ilgilendiği Defoe için Beşiktaş'ın oyuncuya yıllık 3 milyon sterlinlik bir rakam önermeye hazır olduğunun altı çizildi.
Öte yandan Beşiktaş'ın, Lazio'nun forveti Libor Kozak için kulübüne kiralama teklifinde bulunduğu; fakat bu teklifin başkan Claudio Lotito tarafından reddedildiği haberi İtalyan basınında yer aldı.
Forvet hattını Roberto Soldado ile güçlendiren Tottenham'ın bir forveti ile yollarını ayırması bekleniyor.

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı































