Eski FIFA Hakemi ve Gürcistan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Cüneyt Çakır, "Milliyet ile Futbol Gündemi" oturumunda önemli açıklamalarda bulundu.
''DÜNYA KUPASI YÖNETİCİSİ OLARAK GÖREVLENDİRİLDİM''
ABD, Kanada ve Meksika'nn ortaklaşa düzenleyecekleri 2026 Dünya Kupası'nda yöneticilik yapacağını söyleyen 49 yaşındaki Çakır, "Bugün bana bir telefon geldi. Dünya Kupası'nda yönetici olarak görevlendirildiğimi söylediler. Hakemliği bıraktıktan sonra en büyük hayallerimden biri buydu. Bu hayalime kavuştuğum için çok mutluyum. İlk defa bir Türk büyük organizasyonda yöneticilik yapacak" diye konuştu.
İLKLERİN ADAMI
2014 FIFA Dünya Kupası'nda düdük çalan Çakır, 6 Haziran 2015'te Şampiyonlar Ligi Finali'nde Barcelona-Juventus maçını yöneterek bu arenada finalde görev yapan ilk Türk hakem olmuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

















