Bu hiç hesapta yoktu!
Brezilya'da Atkletico MG forması giyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu Ronaldinho antrenman sırasında sakatlandı.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Kariyerini Brezilya'da sürdüren yıldız oyuncu Ronaldinho'nun kulübü Atletico MG tarafından yapılan açıklamada tecrübeli oyuncunun sakatlandığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Belo Horizonte kliniğine götürülen Brezilyalı'nın tedavisinin 3 ay süreceği belirtilirken, Dünya Kupası'nda takımının yanında yer alamayabileceği öne sürüldü.
Orta saha oyuncusunun Perşembe günü antrenman sırasında sakatlanmasının ardından, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Assisi, Alexandre Kalil ve Eduardoo Maluf'un toplantı yaptığı belirtildi. Toplantıda 33 yaşındaki oyuncunun son durumunun konuşulduğu öğrenilidi.
Yıldız oyuncunun takıma geldiğinden bu yana herhangi bir kas sakatlığının olmadığı, ilk defa böyle bir sakatlık
geçirdiği öğrenildi.
İlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Demirovic: "Şans bizden yana değildi"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi
En çok yorumlanan haberler






















