Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Braga, Portekiz Premier Ligi'nin 13. haftasının kapanış maçında deplasmanda Olhanense ile karşılaştı.
Jose Arcanjo Stadı'nda oynanan karşılaşmada 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Olhanense karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapayan Braga, ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve karşılaşmayı 4-3 kazandı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz karşılaşmanın 4. dakikasında Caue Cecilio'nun golü ile öne geçti. Premier Lig'de kötü bir deplasman grafiği çizen Braga, beraberlik golü arayışlarından sonuç alamazken, 36. dakikada Jean-Paul Yontcha farkı ikiye çıkaran gole imza attı.
İkinci yarıda ise bambaşka bir Braga vardı. Soyunma odasından fırtına gibi dönen Braga, 54. dakikada Douglas Ferreira Douglao ile farkı bire indirdi ve 64. dakikada Uwa Echiejile Elderson golü ile beraberliği yakaladı. Bu golden sadece 4 dakika sonra topu kendi ağlarına gönderen Mauricio Fernandes Braga'nın öne geçmesini sağladı. Braga 71. dakikada Rodrigo Lima ile farkı ikiye çıkarttı ama 74'de Cecillio skoru 4-3'e getirdi. Ev sahibinde Fabiano Ribeiro 86. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, maç da bu skorla tamamlandı.
Braga bu galibiyetle puanını 25 yaparken zirvedeki Porto ve Benfica ile farkı 8'e indirdi. Olhanense ise 14 puanla 10. sırada kaldı. Portekiz Premier Ligi'nin 8 Ocak'ta başlayacak 14. haftasında Braga, Beira Mar'a konuk olurken, Olhanense Maritimo deplasmanında galibiyet

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip


















