Beşiktaş'tan Altay Bayındır için yeni hamle!
Manchester United, yeni bir yedek kaleci arıyor. Milli futbolcu Altay Bayındır'a ise yeni bir kulüp aranıyor. Beşiktaş, Altay Bayındır için yeniden harekete geçiyor.
Beşiktaş, Manchester United forması giyen ve daha önce de gündeme gelen Altay Bayındır için yeniden harekete geçiyor.
Romano'nun haberine göre, Manchester United, milli file bekçisine düzenli olarak forma giyebileceği bir kulüp arıyor.
Beşiktaş, bu gelişmenin ardından daha önce de gündeme gelen 28 yaşındaki file bekçisi için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor.
Siyah-beyazlılar, Altay Bayındır'ı Önder Özen ile ikna etmek istiyor. Önder Özen, Manchester United'ın ayrılması beklenen başarılı file bekçisi ile görüşecek ve transfer için ikna etmeye çalışacak.
Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Altay Bayındır'ın, Manchester United ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı
En çok yorumlanan haberler

















