
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, onursal başkanları Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle, büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.
Orman, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seba'nın çok önemli bir insan olduğunu belirterek, "Allah herkesin mazisinde Süleyman Seba'nınki gibi iyi şeyler bıraksın. Spor ve ülke için önemli bir insandı. Sporda zarafet ve nezaketin temsilcisiydi" dedi.
Efsane başkanın kendilerine de önemli görevler bıraktığını anlatan Orman, "Tüm camialara örnek olan bir insandı. Bütün camiaların çok sevdiği bir isimdi. Çok önemli bir miras bıraktı. Çok önemli görevler de bıraktı, onu mahcup etmemek üzere. Allah rahmet eylesin, herkes çok üzüntülü. Bize yakışan, şu anda Süleyman ağabeyi en iyi şekilde uğurlamak. Allah nasip ederse hayırlı bir gün olan cuma günü cenaze namazını organize ediyoruz. Gerekli olan program, en kısa zamanda açıklanacaktır. Beşiktaş camiasının ve Türk futbolunun başı sağolsun" diye konuştu.
Orman, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"
