Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, onursal başkanları Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle, büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.
Orman, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seba'nın çok önemli bir insan olduğunu belirterek, "Allah herkesin mazisinde Süleyman Seba'nınki gibi iyi şeyler bıraksın. Spor ve ülke için önemli bir insandı. Sporda zarafet ve nezaketin temsilcisiydi" dedi.
Efsane başkanın kendilerine de önemli görevler bıraktığını anlatan Orman, "Tüm camialara örnek olan bir insandı. Bütün camiaların çok sevdiği bir isimdi. Çok önemli bir miras bıraktı. Çok önemli görevler de bıraktı, onu mahcup etmemek üzere. Allah rahmet eylesin, herkes çok üzüntülü. Bize yakışan, şu anda Süleyman ağabeyi en iyi şekilde uğurlamak. Allah nasip ederse hayırlı bir gün olan cuma günü cenaze namazını organize ediyoruz. Gerekli olan program, en kısa zamanda açıklanacaktır. Beşiktaş camiasının ve Türk futbolunun başı sağolsun" diye konuştu.
Orman, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arbeloa'dan Jose Mourinho'ya yanıt: "Bu bir intikam değil"

Athletic Bilbao'ya kötü haber: Nico Williams

Ozan Kabak'a İtalya'dan yakın takip

Jude Bellingham'dan Real Madrid'e kötü haber!

Luciano Spalletti'den Beşiktaş'a ret!

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia


























