Bu haberi yazdır
Bir ihtimal daha var!
Beşiktaş'ımızda başkanımız Fikret Orman'ın yaptığı açıklamaların ardından gözler Ricardo Quaresma'ya çevrildi.  
Kaynak : Karakartal.com
Bir ihtimal daha var!
Başkanımız Fikret Orman, Quaresma'nın "FEDA" dan vazgeçerek ücretinde indirime gitmememesinin ardından Quaresma dosyasının kapandığını söylerken Portekizli oyuncunun ne tip bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Yıldız futbolcuya şu an mevcut sözleşmesi sebebiyle Beşiktaş'ta takıma dönmesi ile ilgili kapılar kapanırken Fikret Orman'ın çok net yaptığı açıklamaların ardından Quaresma'nın ücretinde indirime gitmesi durumunda yönetimin nasıl bir hareket tarzı izleyeceği merak ediliyor.

Başkan Fikret Orman, Quaresma'nın ücretinde 750 Bin Euro'luk bir indirime gittiğini ancak kısa bir sonra bu indirimden vazgeçtiğini belirtirken Quaresma'nın takıma dönmesi için 750 Bin Euro'dan daha fazla bir rakamda indirime gitmesi halinde yöneticilerimizden Tamer Kıran'ın tekrar devreye girmesi olayın akışını tamamen değiştirebilir.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler