Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Bilic ilk yarıda kaçırdıkları goller nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söylerken devre arasındaki uyarılarına rağmen oyuncuların gol kaçırma tedirginliklerini üzerlerinden atamadıklarını söyledi.
"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM"
"Büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorum. Cezalı olarak oynadığımız son maçtı bu. İlk yarıda maçı bitirmeliydik. İlk yarıda çok net pozisyonları değerlendiremedik ve rahatlayamadık. Bu kadar çok fırsat bulduktan sonra değerlendiremezseniz rakip de bunu kabullenmez. İkinci golü bulamadığımız için rahatlayamadık ve tutuk kaldık."
"DEVRE ARASINDA OYUNCULARIMA DEDİM Kİ..."
"Açıklamak zor ama bir çok pozisyonda bitirici pozisyonu bitiremedik. Bazı pozisyonlarda son vuruşu yapacak birkaç futbolcu vardı. Devre arasında da oyuncularımızda tedirginlik vardı. Onlara öndeyiz ve yapabiliriz dedim. Bu yaklaşımla onlara davrandım ama rakip bunun cezasını kesti ve biz de bedelini ödedik. Ortada bir beceriksizlik olduğunu düşünmüyorum, şanssızdık."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande



























