
Sezonu kupasız bir şekilde 4. sırada tamamlayarak taraftarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosu için yoğun mesai harcıyor.
Orta saha takviyesi yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie B ekiplerinden Spezia Calcio forması giyen Salvatore Esposito 'yu gündemine aldı.
24'lük oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ve daha büyük bir takımda oynamak istediği iddia edildi.
Siyah beyazlıların yanı sıra Bologna ve Palermo da genç futbolcuyla yakından ilgileniyor.
DEĞERİ VE PERFORMANSI
Spezia'da sezonu 37 maçla kapatan Esposito, 7 gol ve 10 asistle katkı sağladı. Oyuncunun piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak gösteriliyor
RACİC KALABİLİR
Listedeki diğer isim ise tapusu İtalyan ekibi Sassuolo'da olan Uros Racic. Sırp orta saha, sezonu Braga'da kiralık olarak geçirdi. Portekiz ekibi, 2.5 milyon euro bedelle oyuncunun tapusunu alma hakkına sahip. Portekiz Ligi'nde 14 karşılaşmaya çıkan Racic, 3 gol ve 1 asistle oynadı. İtalya'da çıkan haberlere göre; Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcu için Braga'nın hamlesini bekliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham, Ben Davies'in sözleşmesini uzattı

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!
