Beşiktaş, gelecek sezondan itibaren uygulanacak 10+4 yabancı oyuncu kuralı doğrultusunda transfer planlamasında yeni bir strateji oluşturuyor.
Siyah-beyazlı yönetim, yabancı oyuncu kontenjanını en verimli şekilde kullanabilmek için kadro yapılanmasını yeniden gözden geçirme kararı
aldı.
Bu kapsamda öne çıkan isimlerden biri, Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır oldu.
Beşiktaş
yönetiminin, yeni teknik direktör belirlendikten sonra kaleci transferine yoğunlaşacağı ifade ediliyor. Daha önce yapılan temaslarda 28 yaşındaki
kalecinin Türkiye'ye dönme fikrine olumlu baktığı ve Beşiktaş'ın ilgisine sıcak yaklaştığı belirtilmişti.
ERSİN AYRILIĞA SICAK
Öte yandan, sözleşmesi sona eren Ersin Destanoğlu'nun Avrupa'ya transfer olma ihtimalinin arttığı konuşuluyor. Genç kalecinin takımdan ayrılması halinde Beşiktaş'ın ikinci kaleci planını Süper Lig içinden bir isimle yapması bekleniyor. Siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını farklı mevkilerde kullanmak adına kaleyi büyük ihtimalle yerli bir oyuncuya emanet etmeyi planladığı aktarılıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















