Beşiktaş'ta 3 aydır kadro dışı olan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk konusundaki belirsizlik devam ediyor.
Siyah-Beyazlı yöneticilerin büyük bir kısmı futbolcuların affedilmesinden yana tavır koyarken Hırvat hoca Slaven Biliç ve sportif direktör Önder Özen affa kesinlikle karşı çıkıyor.
Teknik direktör Slaven Biliç'in, yaşanılan kavganın takımı olumsuz yönde çok etkilediği ve affedilmelerinin takım disiplinine büyük bir darbe vuracağını düşündüğü gerekçesiyle affa şiddetle karşı çıktığı öğrenildi.
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ise af için umutlarını sürdürürken beklentilerine olumlu bir yaklaşım göremediler. Devre arasının gelmesi ile affedileceklerini ve kampa katılacaklarını düşünen futbolculara henüz Hırvat hocadan gelen bir çağrı yok. Her iki futbolcu da kendi geleceklerini şekillendirmek için durumlarındaki belirsizliğin ortadan kalkmasını bekliyor.
Yönetimden alınan bilgilere göre İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'e şu ana kadar gelen resmi bir transfer teklifi de yok.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi


















