-KARAKARTAL DIŞ HABERLER - Adı Beşiktaş ile anılan Ganalı futbolcu Michael Kojo Essien'in menajeri, oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılabileceğini söyledi.
Fransız radyosu RMC'ye konuşan Fabian Piveteau, "Essien, Ocak'ta ayrılabilir. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren birçok Avrupa ekibinin ilgisi var. 10 gün içinde her şey netleşir" ifadelerini kullandı.
Piveteau, Essien'in Chelsea'nin Devler Ligi kadrosunda yer almadığını söylerken "Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden başka bir takıma transfer olabilir ve bu turnuvada mücadele edebilir" dedi.
31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri, "Fransa'ya Bastia'ya dönüş? Bu olmaz. Essien, Chelsea'de oynuyor. Fransa olursa sadece PSG, Lyon gibi kulüpler olur. Bastia, Sochaux kulüplerine saygı duyuyoruz ama oyuncunun maaşını karşılayamazlar" yorumunda bulundu.
Bir sezon Real Madrid'de oynadıktan sonra 2005 yılında geldiği Chelsea'ye geri dönen Michael Essien aylık yaklaşık 350 bin Euro kazanıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı



















