Yüzde Yüz Futbol programına önceki gün bağlanarak eleştirilere yanıt veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı camiadan tam not aldı.
Başkan’ın adeta yöneticilik dersi verdiğini belirten Beşiktaş’ın önemli isimlerinin görüşleri şöyle...
Ferhat Özgen (Eski yönetici): Kimse darılmasın diye bugüne kadar susan başkan yerine konuşan başkana tebrikler.
Hüseyin Mican (Eski yönetici): Başkan, Beşiktaş’ın cesur yüreğidir. Programda çok iyi bir duruş sergiledi.
Emin Önal (Eski yönetici): Fikret Orman kulübün lideri başarılı yanıt verdi. Kurumları eleştirenleri de eleştirmeli.
Deniz Erda (Kongre üyesi): Eleştiriler her kulüp başkanına uygulanmalı. Başkan kulübü küçültmeye çalışanlara dersini verdi.
Selen Ersu (Kongre üyesi): Fikret Orman kibar uslübü ile eleştiricilere dersini verdi. Rıdvan Dilmen daha yumuşak olmalı.
Hasan Gürsoy (Kongre üyesi): Fikret Orman’a inanır güvenirim. Kulübün haklarını savunmuş.
Aydın İzgeç (Kongre üyesi): Başkan Fikret Orman kişi değil kurumu korumuş müthiş bir çıkış.
Metin Keçeli (Yönetici): Başkan Fikret Orman kulübün hakları için birinci ağızdan yanıt vermiştir. Yapması gerekeni yaptı.
Bahattin Demir (Eski yönetici): Bugüne kadar sürekli susan başkan yerine kulübün haklarını koruyan başkan.
Süleyman Eren (Eski yönetici): Fİkret Orman Rıdvan Dilmen’e kibar ve sert yanıt vererek kulübün duruşunu gösterdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı

























