Ayrılık sinyalleri
Kemer sıkma politikasında 'futbolcuların ücretlerinde indirim' planını yürürlüğe koyan Beşiktaş yönetimi, bunda sıkıntı yaşıyor.
Kaynak : Yeni Şafak
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre; Futbol Komitesinin bu hafta içinde bazı oyuncuların menajerleriyle ilk görüşmelerini yaptığı, bazılarının ikna olduğu ancak Fernandes ve Almeida'nın indirime yanaşmadığı ifade edildi. Yönetimin yabancı futbolcularda tavan ücreti olarak 1.5 milyon euro, yerli oyuncularda ise 1.5 Milyon TL olarak belirlediği öğrenildi.
Yabancı futbolcularda istisnai durumlarda 2-2.5 Milyon Euro olabileceği de öne sürülüyor. Portekizli futbolcuların menajeri Jorge Mendes ile yönetimin yaptığı ilk görüşmede Fernandes ve Almeida'nın yıllık ücretlerinde indirime gitmeyi kabul etmediği, Quaresma'nın ise sıcak baktığı, Simao'nun ise gönderilmek istenmesi nedeniyle indirim görüşmesinin dışında tutulduğu ifade edildi.
Menajer Mendes, Fernandes ve Almeida'nın indirime yanaşmadığını ve Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ifade edildi. Almeida 2.5 Milyon euro garanti paraya alırken, bu sezon 2 milyon euroya oynayan Fernandes ise gelecek yıl 2.1 milyon euroya oynayacak.
Jorge Mendes parasını istiyor
Jorge Mendes'in diğer yandan Beşiktaş'tan alamadığı menajerlik ücretini talep ettiği, verilmediği takdirde Fernandes ve Almeida'nın transferi halinde kesinti yapacağını söylediği bildirildi.
Fernandes de 500 bin euroyu bulan alacağını alamadığı için kulübü UEFA'ya şikayet etmişti. Menajer Jorge Mendes'in özellikle İspanya'da Real Zaragoza ve İngiltere'de Totenham'a satmak için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş yönetimi sezon başında bonservisinin yarısı için 3.1 milyon Euro ödenen Julio Alves'i satması için menajeri Mendes'e yetki verdiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Bu çözüm ilaç olacak (Futbol)
Ayrılık sinyalleri (Futbol)
Yeni Gökhan Beşiktaş'ta (Futbol)
En istikrarlısı Egemen (Futbol)
Başkan ikna edecek (Futbol)
Sermayemiz BeşiktAŞK (Futbol)
Borçla imtihan (Futbol)
Bu davetten para akacak (Futbol)
"Rutin bir süreç" (Futbol)
Alternatif Webo (Futbol)
Bu isimler yolcu (Futbol)
Dümene kim geçecek? İşte adaylar (Futbol)
Altyapıdan yıldız doğuyor (Basketbol)
Söz taraftarda (Futbol)
Özilhan ziyarete geldi (Futbol)
"Kafa"yı kullandık (Futbol)
"Fernandes'e teklif yok" (Futbol)
Olağanüstü Mali Genel Kurul zamanı (Futbol)
Kalou'dan kötü haber (Futbol)
Beşiktaş'a İran'dan piyango vurdu! (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım
En çok yorumlanan haberler

















