Aybaba'ya taş
Beşiktaş'ın başarılı Fransız savunmacısı Julien Escude, siyah beyazlı takımın eski çalıştırıcısı Samet Aybaba'yı üstü kapalı bir şekilde eleştirdi.
Kaynak : Yeni Şafak

Beşiktaş'ın Fransız savunma oyuncusu Julien Escude, teknik direktör Slaven Bilic'le gelen yeni oluşumu değerlendirirken, bir de pot kırdı.
Fransız oyuncu, hazırlık kampıyla ilgili yaptığı değerlendirmede 'Slaven Bilic'in takımın başına geçmesiyle taktik çalışmaya başladık' derken eski teknik direktörleri Samet Aybaba'ya da ince bir göndermede bulundu.
Kişisel olarak da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Escude, yeni sezonun hem kendisi hem de takımı için iyi olacağını belirtti. Tecrübeli futbolcu, Bilic ve ekibinin kişisel performanslarına olan katkısının tartışılmaz olduğunu dile getirerek önümüzdeki sezon için başarı sözü verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Kızlarımız ikinci (Futbol)
Mesai başlıyor (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'a sahasında Cremonese şoku!

Altı gollü maçta kazanan çıkmadı: Dortmund - Pauli

Arsenal'den evinde beş gollü rahat galibiyet!

De Bruyne siftah yaptı, Napoli kazandı!

Inter'den Taremi kararı!

Marsilya'dan sezonun ilk galibiyeti!

Burnley, Sunderland engelini aştı!

Brentford, Aston Villa'yı tek golle geçti

Union Berlin, lige üç puanla başladı!

Pep Guardiola'dan İlkay ve Akanji açıklaması!

Mourinho ve Conte'nin yanına Thomas Frank!
En çok yorumlanan haberler