Beşiktaşımız'ın Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği mücadele öncesinde teknik direktör Samet Aybaba'nın kadroda yaptığı tek değişiklik dikkat çekti.
Aybaba, geçtiğimiz haftadan değişik olarak Holosko'yu yedeğe çekerken, Sivok'u yeniden 11'e alarak bu sezon ilk kez uygulayacağı bir sisteme gitti. Savunmanın soluna Escude'yi çeken deneyimli teknik adam, Sivok ve İbrahim Toraman'a savunmanın ortasında, Uğur Boral'ı ise sol açıkta görev verdi. Orta alandaki üçlüyü bozmayan Samet Aybaba Necip, Veli ve Fernandes'e yeniden 11'de şans verdi.
Hücum hattında ise Uğur ile birlikte Olcay'ın görev alması dikkat çekerken ileride tek forvet olarak Almeida formayı kaptı.
Siyah beyazlı takımın yedek kulübesinde ise Holosko'nun yanı sıra Cenk, Oğuzhan, Mehmet Akyüz, Ersan, Hasan Türk ve Batuhan yer aldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid, Vinicius ile yeniden masaya oturuyor

Chelsea'nin başına sürpriz teknik adam; Acun Ilıcalı detayı

Chelsea'de ayrılık: Maresca

Arne Slot'tan Premier Lig ve Florian Wirtz itirafı!

Carragher: "Gabriel Jesus, Gyökeres'ten iyi!"

Real Madrid'de Brahim Diaz'a 2030'a kadar sözleşme!

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Luka Modric'ten savaş tepkisi!

Napoli'den Rasmus Hojlund için açıklama

Napoli'den Noa Lang için ayrılık yanıtı!


















