Kimi zaman attığı gollere sevinmeyen, kimi zaman da fotoğraf çekilmek için yanına gelenleri itekleyen Manuel Fernandes’e, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba sahip çıktı.
Deneyimli hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Fernandes kendi milli takımının hocasına bile surat asıyor. Onun yapısı böyle. Gollerden sonra ister sevinir, ister sevinmez. Mersin maçında o an canı öyle istediği için sevincini göstermemiş olabilir. Biz onun sahada bize neler verdiğine bakmalıyız. Şu an Fernandes kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Hiç kimse işin bu tarafına bakmıyor” diye konuştuğu ortaya çıktı.
Fernandes’in takım içerisinde çok sevildiğini de sözlerine ekleyen Samet Aybaba, “Mersin İdmanyurdu maçında çok iyi oynadı. Eğer böyle oynayıp böyle goller atacaksa varsın sevinmesin bu çok önemli değil. Bir futbolcuya neden sevinmiyorsun diye bir şey sorulmaz. Uzun bir sakatlık dönemi geçirmesine rağmen, attığı goller ve yaptığı asistlerle bu sene Beşiktaş’a çok önemli katkıları oldu. Kim ne derse desin ben Fernandes’ten çok memnunum. Böyle devam ederse seneye çok daha verimli olacaktır“ ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, Fernandes için Fethiye kampında uygulamaya başlattığı koruma sistemini bütün seyahatlerde devam ettirecek. Taraftarın yoğun ilgisi altında bunalan ve kimi zaman agresif tavırlar sergileyen Portekizli futbolcu için, yönetim kalan maçlarda yanına bir koruma verecek. Ayrıca yönetimin hem özel hayatında hem de maç öncesi ve sonrasında daha sakin olması yönünde Fernandes’i uyardığı belirtildi.
Fernandes’in lig kariyeri
Lig Sezon Maç Gol
Türkiye 12-13 23 7
Türkiye 11-12 26 5
Türkiye 10-11 14 1
İspanya 10-11 7 -
İspanya 09-10 14 -
İspanya 08-09 27 2
İngiltere 07-08 12 -
İspanya 07-08 8 -
İngiltere 06-07 19 2
Portekiz 05-06 28 1
Portekiz 04-05 29 1
Portekiz 03-04 10 1

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme


























