Aybaba mağlubiyet için ne dedi?
Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Artık lige konsantre olmaları gerektiğine işaret eden Aybaba, ''Ligde başarılı bir çizgiye yerleşmek gibi mecburiyetimiz oldu. Önümüzdeki maçları tek tek kazanıp ligi en iyi yerde bitirmemiz gerekiyor'' ifadesini kullandı.
Bir gazetecinin, ''Beşiktaş ligde çok koşuyor ve mücadele ediyor ama bu özelliğini kupada kaybediyor'' yönündeki yorumu üzerine Aybaba, ''Kupa maçlarına iyi konsantre olamadık. Daha önceki maçlarda zor tur atladık. Takım halinde yorgunuz. Takımımızın kadrosu belli. Maçları çok baskı altında oynuyoruz. Oyuncularımdan memnunum. Onları suçlayacak değilim. Futbol bu, sadece kötü günümüzdeydik'' değerlendirmesinde bulundu.
Oyuncu eksikliğiyle ilgili hiçbir zaman şikayette bulunmadığını vurgulayan Aybaba, futbolcularının özverili bir şekilde çalıştığını dile getirdi ve Türk hakemlerine de her zaman saygı duyduğunu sözlerine ekledi.
Beşiktaşlı futbolcu Holosko da Antalyaspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını ve yenilgiyi hak ettiklerini söyledi.
Talihsiz 2 gol yediklerini kaydeden Sivok ise ''Antalyaspor güçlü bir takım. Onları alkışlamak lazım. Hakkıyla maçı aldılar'' diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Carragher'dan Liverpool'a Barcola uyarısı! "Salah'ın yerini doldurmaz"

PSG, mutlu sona çok yakın: Maghnes Akliouche

Manchester United'dan Leao için hamle

Real Madrid, Diomande için geri sayımda!

Hull City'den Bamba Dieng hamlesi!

Acun Ilıcalı, rekor transferi İstanbul'a getiriyor!

Manchester City, Bouaddi transferinde öne geçti!

Real Madrid, Rodri ile anlaştı iddiası

Hull City'den Mert Kömür hamlesi!

Parma ve Marsilya El Bilal Toure'nin peşinde!

İşte Jamal Musiala'nın sahalara geri dönüş tarihi
En çok yorumlanan haberler























