
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının merakla beklenen derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray, 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Aynı gün içinde Avrupa liglerinde de önemli maçlar var.
Saat 16.00'dan itibaren futbolseverleri ekran başına kilitleyecek birbirinden kaliteli 4 karşılaşma oynanacak. Bunlardan ilki olan Serie A'nın başkent derbisinde Roma ile Lazio, Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Bu maçın hemen bitiminde ise derbi heyecanı İngiltere Premier Ligi'ne taşınacak. Yeni teknik direktörleri ile Premier Lig'de bu sezonun şampiyonluk adayları arasında en ön sırada gösterilen Manchester City ile Manchester United, Etihad Stadı'nda 18.00'de sahne alacak.
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Serie A'da AC Milan-Napoli, Fransa 1. Ligi'nde de Paris Saint Germain karşılaşmaları futbol keyfi eşliğinde geçmesi beklenen güne nokta koyacak.
Yeni teknik direktörü Rafael Benitez önderliğinde başarılı sonuçlar alan Napoli'nin San Siro'da AC Milan'a konuk olacağı maç 21.45'te başlarken, sezon öncesi yaptıkları transferlerle Avrupa'da adından söz ettiren iki takımdan Fransa 1. Ligi'ne yeniden yükselen Monaco ile Paris Saint Germain'i Parc des Princes'te karşı karşıya getirecek düellonun ilk düdüğü ise 22.00'de çalacak.
22 Eylül Pazar
16.00 AS Roma - Lazio
18.00 Manchester City - Manchester United
19.00 Beşiktaş - Galatasaray
21.45 AC Milan - Napoli
22.00 Paris Saint Germain - Monaco

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
