Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Shakhtar Donetsk, birçok fırsat yakalamasına rağmen gol bulamadı.
Bu sonuç,
Ukrayna basınında da geniş yankı buldu. Karşılaşma sonrası konuşan Arda Turan, takımının oyunundan genel olarak memnun olduğunu vurguladı.
BU YILDA BİR YA DA İKİ KEZ OLUR
"Topun değerini tam olarak kavrayamadık ama gördüklerimden çok memnunum. Bu oyunun karşılığında yılda bir ya da iki kez sonuç böyle olabilir" diyen Turan, özellikle ilk yarım saatteki performansa dikkat çekti.
"Bir dahaki sefere oyuncularımın daha dikkatli olacağından yüzde yüz eminim.
Özellikle ilk 25-30 dakikadaki seviyeden çok memnunum" ifadelerini kullandı.
"BEŞİKTAŞ'I
ANALİZ EDECEĞİZ"
Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili olarak da hazırlık planlarını paylaştı. Turan, "Yarınki hazırlık maçında az süre almış oyuncular görev alacak. Pazartesiden itibaren üç gün boyunca taktik çalışacağız ve Beşiktaş maçının ön analizini yapacağız. Fiziksel olarak ulaşmak istediğimiz seviyeye neredeyse ulaştık" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bernardo Silva'nın M. City'den ayrılacağı açıklandı

Frankfurt, 2-0'ı koruyamadı

Celta Vigo, Mestalla'yı yasa boğdu

Union Berlin ile St. Pauli puanları paylaştı

Dominik Szoboszlai'den geleceği için mesaj!

Getafe, Bilbao'ya puan kaptırmadı!

Kenan Karaman, Schalke'yi şampiyonluğa taşıyor!

Harry Kane Real Madrid maçına yetişecek mi?

Ronaldinho'dan Lamine Yamal'a övgü

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj




















