Beşiktaş'ta beş hafta sonunda gelen liderliğinmutluluğu yaşanırken, Jose Sosa ile Mustafa Pektemek'in sakatlıkları keyifleri kaçırdı.
Teknik direktör Bilic, uzun süre sahalardan uzak kalacak Sosa ile Mustafa'nın sağlık durumları hakkında kulüp doktorundan detaylı rapor alırken, iki futbolcunun da mümkün olan en kısa sürede takıma katılabilecek hale getirilmesini talep etti.
ELİNİZDEN GELENİ YAPIN
Sol diz iç yan bağlarında yırtık belirlenen Sosa'nın en fazla 6 haftada oynayabilecek duruma geleceği ifade edilirken; Bilic ise Sosa'nın 2 Kasım'daki F.Bahçe derbisinde oynayabilecek duruma getirilmesi için gereken özenin gösterilmesini istedi.
Sol üst adalesinde yırtık belirlenen Mustafa'nın da iyileşmesinin 4 haftayı bulacağı belirtilirken, Hırvat çalıştırıcı onu da derbi maçında hazır istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

















