Bu haberi yazdır
Amir Hadziahmetovic'ten transfer itirafı!
Beşiktaş'tan Hull City'ye transfer olan Amir Hadziahmetovic, transferinde en önemli etkenlerden birinin İngiliz ekibinin teknik direktörü Sergej Jakirovic olduğunu söyledi.  
Amir Hadziahmetovic'ten transfer itirafı!

Beşiktaş'tan Hull City'ye transfer olan Amir Hadziahmetovic, transfer süreciyle ilgili konuştu.

Hull City'ye uyum sağladığını söyleyen Bosnalı orta saha oyuncusu, "İki veya üç oyuncuyu zaten tanıyordum. Enis Destan, David Akintola ve John Lundstram'ı Türkiye liginden tanıyordum. Hepsi gerçekten çok iyi insanlar ve bence çok iyi, hızlı bir şekilde uyum sağladım." dedi.

SERGEJ JAKIROVIC ETKİSİ

Amir, İngiliz ekibine transferinde kulübün teknik direktörü Sergej Jakirovic'in etkili olduğunu söyledi. Amir Hadziahmetovic, "Hull City'ye transferimi büyük bir meydan okuma olarak görüyorum. Ayrıca teknik direktör Sergej Jakirovic de beni gerçekten istiyordu, bu da transferimde etkili oldu. Futbolcular için en önemli şeyin teknik direktörün sizi istemesi ve sevmesi olduğunu düşünüyorum, bu yüzden bu önemli şeydi. 3-4 hafta boyunca sürekli iletişim halindeydik ve sonunda transferim gerçekleşti." sözlerini sarf etti.

Sergej Jakirovic ile ilgili sözlerine devam eden 28 yaşındaki futbolcu, "Jakirovic, otoriter biridir ama çok iyi biridir ve onunla çalışmaktan gerçekten çok mutluyum. Her küçük detaya dikkat ediyor ve şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla bence gerçekten çok iyi bir teknik direktör." dedi.

Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş'tan Hull City'ye transferinin ardından İngiliz ekibinde şu ana kadar 2 maçta süre buldu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler