Alkışlanacak hareket
Beşiktaş'ta bir önceki yönetimde görev alan eski yönetici Levent Erdoğan Akhisar Devlet Hastanesi'ne dört adet buzdolabı bağışladı.
Kaynak : DHA
Manisa'da bugün oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı öncesi Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği Sporda Dostluk Gecesi'ne katılan Beşiktaş'ın eski asbaşkanlarından Levent Erdoğan, Akhisar Devlet Hastanesi'ne 4 buzdolabı bağışladı.
Hastaneye gelişte Başhekim Dr.Erol Karaca tarafından karşılanan Levent Erdoğan, buzdolaplarının tesliminde her şeyi devletten beklememek gerektiğini, özellikle sağlık ve eğitimde vatandaşların da sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.
Levet Erdoğan ve Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr.Emin Halaza, Başhekim Karaca'ya isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması da armağan etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Derbi mesaisi (Basketbol)
İstikamet Kasımpaşa (Futbol)
Okul sözü (Futbol)
Kartal'da gündem divan (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Demirovic: "Şans bizden yana değildi"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi
En çok yorumlanan haberler























