
Geçtiğimiz kamp dönemlerindeki antrenmanlarda yaşından dolayı takımdaki her yerli oyuncuya “abi” diye seslenen Necip Uysal da yavaş yavaş kıdemli oyuncular arasındaki yerini almaya başladı.
Teknik Direktör Samet Aybaba’nın gençleştirme operasyonu nedeniyle kamptaki yaş ortalaması bir anda düşerken, çoğu gencin Necip’e “abi” diye seslenmesi, kampı takip eden basın mensupları tarafından, “Necip de ağabey oldu ya” diye yorumlandı.
Kredi kartına 12 taksit!
Beşiktaş, kulübe üye olmak isteyen taraftara büyük bir sürpriz yaptı, kredi kartına 12 taksit yapılabileceğini açıkladı. Garanti ya da Denizbank BJK Bonus Card’a sahip taraftarın böyle bir fırsattan yararlanabileceği belirtilen açıklamada, 12 ay boyunca 1.200 TL harcama sözü veren taraftara da, 120 TL’lik kulüp aidat ücreti hediye edileceği duyuruldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!
