Bu haberi yazdır
Bomba gibiyiz
Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'nın Huelva kentinde sürdüren Beşiktaşımız, Mustafa Denizli yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Bomba gibiyiz
Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'nın Huelva kentinde sürdüren Beşiktaşımız bu sabah teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmaya sakatlıkları bulunan Ekrem, Ernst ve Delgado katılmazken, İbrahim Toraman koşu yapmakla yetindi. Kondüsyon hareketlerinin ardından pas çalışması ile devam eden antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

BOBO'NUN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Antrenman maçı sırasında Erkan Zengin attığı gollerle dikkat çekerken, Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Bobo'nun form düzeyinin düşük olduğu gözlendi. Brezilyalı futbolcu isteksiz tavırları ile dikkat çekerken, kaçırdığı gol pozisyonları sonrası takım arkadaşlarının tepkisini çekti.

NİHAT GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Öte yandan dün Beşiktaş'ın kampına katılan Nihat Kahveci, bugün de takım ile birlikte antrenmana çıktı. Nihat'ın çift kale maç sırasında sık sık takım arkadaşlarını uyarması dikkat çekerken, yıldız futbolcu antrenmanda attığı gollerle alkış aldı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler