Cengiz Ünder, Beşiktaş'ın deplasmanda Samsunspor'a 2-1 mağlup olduğu maça ilk 11'de başlamış ve 65 dakika sahada kalmıştı. Yerini Cerny'ye bırakan Cengiz Ünder'in kötü performansı eleştirilere neden oldu.
"OLMUYOR, ZORLAMAMAK LAZIM"
Birçok istatistikte dibi gören Cengiz Ünder'e bir eleştiri de Tugay Kerimoğlu'ndan geldi. NOW'da konuşan Kerimoğlu, tecrübeli futbolcudan ümidini kesti ve "Cengiz'i kazanmak için Sergen Hoca her şeyi denedi. Olmuyor, zorlamamak lazım. Kendine zarar veriyorsun. Bu, zamanla senin teknik direktörlüğünden de götürmeye başlar." dedi.
"YOK, BİTTİ!"
Cengiz Ünder'in topla buluşma istatistiğine dikkat çeken Kerimoğlu, "Cengiz Ünder… Yahu iyi ol diye uğraşıyoruz ama A Milli Takım'ın da ihtiyacı var sana, ben oradan da bakıyorum olaya... Yok, bitti! 65 dakikada 37 kez topla buluşmuş. Orkun 78 dakika oyunda kalmış 81 kez, Olaitan 60, Asllani de 68..." şeklinde konuştu.
6 MİLYON EUROLUK SATIN ALMA OPSİYONU BULUNUYOR
Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Cengiz Ünder'in 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Wayne Rooney'den Arsenal taraftarına mesaj!

Hull City'de Toby Collyer kararı!

Mikel Arteta: "Her şey hala bizim elimizde"

Alvaro Arbeloa'dan Arda Güler'e büyük övgü

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!


















