Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta Salah gelişmesi!
Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine devam ettiği Muhammed Salah ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Muhammed Salah'ın menajeri Rami Abbas, oyuncunun Beşiktaş'a transferinin tamamlanması için komisyon ücretinde indirime gitmeyi kabul etti. Beşiktaş, komisyon detaylarının netleşmesini bekliyor.  
Beşiktaş'ta Salah gelişmesi!

Muhammed Salah'ın transferi için girişimlerine devam eden Beşiktaş'ta önemli bir gelişme yaşandı.

BEŞİKTAŞ İÇİN İNDİRİM

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, cuma günü Muhammed Salah transferini tamamlamak için büyük çaba ortaya koydu.

Winwin'de yer alan habere göre, Muhammed Salah'ın menajeri Rami Abbas, oyuncunun Beşiktaş'a transferinin tamamlanması için komisyon ücretinde indirime gitmeyi kabul etti.

Beşiktaş, sözleşme imzalamaya hazırlanıyor ve anlaşmayı sonuçlandırmak için Muhammed Salah'ın menajeriyle komisyon detaylarının netleşmesini bekliyor.

SERDAL ADALI NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde, "Menajer, komisyonunu inanılmaz rakamlara çıkardı. Bu oran yaklaşık yüzde 35'e ulaştı. Bizim açımızdan böyle bir yüzde hiçbir koşulda kabul edilemez. Salah'ın bu rakamlardan haberi olduğunu sanmıyoruz." demişti.

KISA SÜREDE SONUÇ BEKLENİYOR

Mısırlı yıldızın Beşiktaş'a transferiyle ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler