Santrfor transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündeminde yer aldığı öne sürülen Romelu Lukaku ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
İtalyan basınında yer alan habere göre Napoli, 33 yaşındaki Belçikalı futbolcuyu satış listesine aldı.
KARARI BAŞKAN BİLDİRDİ
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in, Lukaku ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
De Laurentiis’in, yeni transferlere kaynak oluşturmak için oyuncu satmaları gerektiğini ve Lukaku’nun yüksek maaş yükü nedeniyle ayrılığına izin verileceğini bildirdiği aktarıldı.
TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR
Napoli’nin kararının ardından Lukaku ve menajerinin gelen teklifleri ciddi şekilde değerlendirmeye başladığı ifade edildi.
Beşiktaş’ın da uzun süredir takip ettiği Belçikalı santrfor için gelişmeleri yakından izlediği öne sürüldü.
BİRDEN FAZLA SEÇENEĞİ VAR
Haberde Lukaku için Türkiye ve Suudi Arabistan’ın yanı sıra
Premier Lig, Monaco, Ajax ve Anderlecht seçeneklerinin bulunduğu belirtildi.
Kaynakta Beşiktaş’ın resmî teklif sunduğuna veya taraflar arasında anlaşma sağlandığına ilişkin bilgi yer almadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Morita, Hull City'ye!

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor
















