Beşiktaş, Gomez için İtalya'da
Beşiktaşlı yöneticilerimiz, Mario Gomez transferini gerçekleştirmek için İtalya'ya gitti.

Bugün sabah saatlerinde İtalya'ya giden dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fiorentina ile pazarlık masına oturdu.
Yapılan görüşmelerden istediği sonucu alarak ayrılan ve Gomez'in de talep ettiği teminat krizini ortadan kaldıran Beşiktaş, ASpor'un haberine göre; Alman oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Mario Gomez'in Çarşamba günü İstanbul'a geleceği bildirildi.
FIORENTINA DA DOĞRULADI!
Öte yandan Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade, Gomez için henüz anlaşmanın tamamlanmadığını belirtirken, "Hoca ile yerine yeni bir isim arıyoruz, evet; ancak Gomez'in Beşiktaş'a transferi henüz resmileşmedi. Bu akşam ve yarın sabah Beşiktaş yetkilileri ile Floransa'da bir görüşme daha yapacağız" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!

Khvicha Kvaratskhelia'dan transfer itirafı!

Scott McTominay'dan Napoli'de kariyer rekoru!

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!

Werder Bremen-St. Pauli sessiz sedasız
En çok yorumlanan haberler