
Kulübümüz, resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile siyah beyazlı taraftarların Beşiktaş'ın resmi ürünlerine ilgi gösterdiğini belirtti.
Konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı;
Taraftarlarımızın lisanslı ürünlerimize gösterdiği ilgi her geçen gün artıyor.
Kulübümüze desteğini her şartta ve her ortamda sergileyen taraftarlarımız, lisanslı ürünlerimize de büyük ilgi göstermekte.
Yurt genelindeki Kartal Yuvası mağazalarımızın yanı sıra; Mobil Tırlarımız ile www.kartalyuvasi.com.tr ve Avrupa'daki Beşiktaşlılar için açılan www.bjkshop.com sitelerimizden alışveriş yapan taraftarlarımızın ilgisi büyük memnuniyet yarattı.
Yeni sezon Çubuklu, Gri ve Siyah formalarımızın satışa çıkması ile rekor denilebilecek boyutlara ulaşan bu ilginin artarak devam etmesini diliyor; lisanslı ürünlerimize sahip çıkan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Beşiktaş JK
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
