Kulübümüz, resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile siyah beyazlı taraftarların Beşiktaş'ın resmi ürünlerine ilgi gösterdiğini belirtti.
Konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı;
Taraftarlarımızın lisanslı ürünlerimize gösterdiği ilgi her geçen gün artıyor.
Kulübümüze desteğini her şartta ve her ortamda sergileyen taraftarlarımız, lisanslı ürünlerimize de büyük ilgi göstermekte.
Yurt genelindeki Kartal Yuvası mağazalarımızın yanı sıra; Mobil Tırlarımız ile www.kartalyuvasi.com.tr ve Avrupa'daki Beşiktaşlılar için açılan www.bjkshop.com sitelerimizden alışveriş yapan taraftarlarımızın ilgisi büyük memnuniyet yarattı.
Yeni sezon Çubuklu, Gri ve Siyah formalarımızın satışa çıkması ile rekor denilebilecek boyutlara ulaşan bu ilginin artarak devam etmesini diliyor; lisanslı ürünlerimize sahip çıkan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Beşiktaş JK
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den Premier Lig'e dikkat çeken başlangıç!

Tedesco, İtalya'nın gündeminde: As kalecisini affetmedi!
Avrupa'nın beş büyük liginde son durum

Juventus'tan Dusan Vlahovic açıklaması: "İşte gerçek!"

Manchester derbisinde hakem hatası kabul edildi!

Atletico Madrid, Anoeta'da sonradan açıldı!

PSG, Brest deplasmanında hata yapmadı!

Juventus'a son dakika şoku!

Tedesco nefes alamıyor; 4 haftada 1 puan!

Bayern Münih'ten 'mucize'ye izin yok!

























