Nalga Türk Telekom'da
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom, yeni sezon öncesi transferde Beşiktaş'ta forma giyen Cemal Nalga'yı renklerine bağladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom, yeni sezon öncesi transferde Beşiktaş'ta forma giyen Cemal Nalga'yı renklerine bağladı.
Kulüp, geçen hafta basına tanıttığı transferleri, antrenör Josip Vrankovic, oyuncular Hüseyin Beşok, Ümit Sonkol, Polat Kaya ve Fikret Can Akın'ın ardından 3 yeni transfere daha imza attı. Kulüpten alınan bilgiye göre, Anadolu Efes'ten Kerem Tunçeri, Beşiktaş'tan Cemal Nalga ve bir dönem Galatasaray'da da oynayan Hırvat Luksa Andric, yeni sezonda Türk Telekom forması giyecek.
Türk Telekom'un, bu 3 transferle ilgili gelecek hafta İstanbul'da basın toplantısı düzenleyeceği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Hentbolda gündem transfer (Diğer Sporlar)
'Herkes dikkatli olmalı' (Futbol)
Sigorta meselesi (Basketbol)
Bilic'ten savunmaya ayar (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!
En çok yorumlanan haberler




























