THY Euroleague’de normal sezonun son haftasında Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş maçlarını tamamladı ve TOP 16’da aynı gruba düştü. Sezon başında değişen kurallara göre iki gruba ayrılan 16 takımın yerleri gruplarındaki sıralamasına göre kura çekilmeden belli oldu.
Buna göre Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş F Grubu’nda yer aldı. Diğer Türk takımı Anadolu Efes ise A Grubu’nda kendine yer buldu.
Khimki’nin evinde Panathinaikos’u 78-77 yenmesinin ardından Fenerbahçe Ülker 4. sırada kaldı. Beşiktaş ise Lietuvos Rytas'ı 66-65 yendi; ama bu maç öncesinden gruptan 3. çıkmayı garantilemişti.
Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş'ın diğer rakipleri ise Maccabi Tel Aviv, Regal Barcelona, Khimki ve Montepaschi Siena oldu. C
Grubu'ndan gelecek 2 takım ise bugün belli olacak.

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio, İstanbul'da yine kaybetti

Beşiktaş maçı sonrası Marsilya'ya olay gönderme!

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti

Ruben Amorim: "Her şeyi hemen istiyorlar"






















