THY Euroleague’de normal sezonun son haftasında Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş maçlarını tamamladı ve TOP 16’da aynı gruba düştü. Sezon başında değişen kurallara göre iki gruba ayrılan 16 takımın yerleri gruplarındaki sıralamasına göre kura çekilmeden belli oldu.
Buna göre Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş F Grubu’nda yer aldı. Diğer Türk takımı Anadolu Efes ise A Grubu’nda kendine yer buldu.
Khimki’nin evinde Panathinaikos’u 78-77 yenmesinin ardından Fenerbahçe Ülker 4. sırada kaldı. Beşiktaş ise Lietuvos Rytas'ı 66-65 yendi; ama bu maç öncesinden gruptan 3. çıkmayı garantilemişti.
Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş'ın diğer rakipleri ise Maccabi Tel Aviv, Regal Barcelona, Khimki ve Montepaschi Siena oldu. C
Grubu'ndan gelecek 2 takım ise bugün belli olacak.

Manchester United'da saha dışı bir geri sayım! 490 günlük iddia sona erebilir

Alvaro Arbeloa'dan Mbappe ve Ronaldo kıyaslaması!

Real Madrid, La Liga'da seriye bağladı

PSG'den tarihi derbide tarihi zafer!

Atletico Madrid'e büyük şok: Antony

Inter 5 attı, Juventus'a mesaj verdi!

PSV Eindhoven, şubatta şampi...

Ajax, zirvenin çok uzaklarında

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"

Chelsea'de Palmer fırtınası sürüyor





























