Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını bir günlük aranın ardından sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları belirtildi.
Siyah-beyazlılarda hastalığı geçen Gökhan Töre ile sakatlıkları düzelen Oğuzhan Özyakup ve Ersan Gülüm'ün takımla çalıştığı, kontrol için Avusturya'da bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta ve İsmail Köybaşı'nın antrenmana katılmadığı kaydedildi.
Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Eintracht Frankfurt, tek golle 3 puanı aldı!

Berke Özer'e dev talip!

Atletico Madrid, ligde iki maç sonra galip!

Benzema'dan Mbappe'ye çağrı!

Ademola Lookman transferinde Galatasaray'a dev tehdit!

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!


















