Bu haberi yazdır
Pancu ve Ronaldo Valencia'ya hazır!
 
Pancu ve Ronaldo Valencia'ya hazır!
Beşiktaş, İspanya'nın Valencia takımıyla 26 Şubat Perşembe günü yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlıkları geçen Ronaldo ve Pancu da katıldı. Hafif sakatlığı bulanan Sergen'in koşu yapmakla yetindiği idmanda tek eksik sakatlığı süren ve İtalya'da bulunan Federico Giunti oldu. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Sergen'in de yarın takımla birlikte çalışacağını ve Valencia karşısında forma giyebileceğini kaydetti.

Yaklaşık 1.5 saat süren ve ilk yarım saati basına açık olan idmanda, teknik direktör Lucescu zaman zaman futbolcularına sinirlendi. İdmanın başında futbolcularının istediği hareketleri yapamaması üzerine pas çalışmasını kesen Rumen teknik adam, oyuncularına ceza olarak kondisyon çalışması yaptırdı.

Siyah-beyazlılar, kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Beşiktaş, yarın yapacağı idmanın ardından akşam saatlerinde Valencia maçı için özel bir uçakla İspanya'ya gidecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler