Malmö ile geçmişte kötü bir maç yaptıklarını, ancak bunun üzerinden çok zaman geçtiğini belirten Demirören, "Yine Malmö ile telafisi olmayan maçlar yapacağız. Bunu takımımız da biliyor. Buradan iyi bir sonuçla ayrılarak hedefimize koşacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın da her iki maçta sabırlı olmalarını istiyorum. Takımı sonuna kadar desteklesinler" dedi.
"Rıza hoca gibi bir değer 2 maçta kaybedilmemeli"
Demirören, teknik direktör Rıza Çalımbay ile uzun vadede çok başarılı olacaklarına inandığını belirten Demirören, şöyle konuştu: "Rıza hoca gibi bir değer 2 maçta kaybedilmemeli. Çalımbay'a 1,5 yıl kredi vermek zorundayız. Her şeyini Beşiktaş'a vermiş bir kişiye bizler sahip çıkmak zorundayız. Hocamıza yapılan haklı eleştirileri, haksız eleştirilerle ayırmak lazım. Tetikçilik yapılan eleştirileri, başka takımların forması giyilerek Rıza Çalımbay'a yapılan eleştirileri kabul etmiyoruz. Uzun yıllar sonra çok iyi bir kadro kurduk, çok iyi bir teknik direktörümüz var ve başarıyı mutlaka yakalayacağız."
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Beşiktaş'a 1 maç saha kapatma cezası verilmesi ve bunun Tahkim Kurulu tarafından iptal edilmesi konusuna da değinen Yıldırım Demirören, taraftarın sahaya atlamasını onaylamadığını, ancak bunun 20 milyonluk bir camiaya da mal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!





















