Leiva her an açıklanabilir!
Londra'ya giden başkan Fikret Orman, Brezilyalı yıldızı kiralamak için İngiliz kulübüne 1.6 milyon Euro teklif etti. Menajer Ahmet Bulut, görüşmelerin bugün olumlu bir şekilde sonuçlanmasını beklediklerini açıkladı.
Kaynak : Sabah
Bu transfer için bizzat devreye giren başkan Fikret Orman, Londra'da bir araya geldiği Liverpool'lu yöneticilere kiralama bedeli olarak 1.6 milyon Euro önerdi.
Leiva'nın transferinde Beşiktaş'ımız adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut ise konunun bugün netlik kazanacağını açıkladı. Bulut, "Oyuncunun fikri pozitif. Kesin konuşmak istemiyorum ancak söz konusu transferin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Görüşüyoruz, en geç yarına (bugün) kadar mutlak bir sonuç alırız" ifadesini kullandı.
Perşembe akşam saatlerinde de İngiliz internet sitelerinde Leiva'nın Beşiktaş'la anlaştığı yönünde haberler yer aldı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"
En çok yorumlanan haberler





















