Hugo Almeida'nın yeni durağı
Bir dönem Beşiktaşımız'da da oynayan Hugo Almeida, kariyerini Yunanistan'da sürdürmeye hazırlanıyor.
Geçen sezonu Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'da tamamlayan Hugo Almeida, bu kez Komşu'da kariyerini sürdürmeye hazırlanıyor.
Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması da giyen tecrübeli Portekizli golcü oyuncunun, AEK ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Bir süredir sarı-siyahlı ekiple görüşen Almeida Yunan temsilcisi ile her konuda anlaşırken, transferin de kısa sürede açıklanması bekleniyor.
32 yaşındaki golcü oyuncu geçen sezonun ikinci yarısında Hannover'e transfer olurken, Alman ekibi ile 7 maça çıkıp sadece 1 gole imza atabilmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy

Real Madrid'de Mbappe krizi

Manchester City'den PSV'ye gidiyor!

Raphinha, Barcelona'dan ayrılmak istemiyor

Real Betis, Oli McBurnie'yi istiyor

Brentford'da Jannik Schuster için geri sayım!

Alessandro Altobelli'den Hakan Çalhanoğlu'na büyük övgü

Avrupa'da ikinci şampiyon Inter!

Endrick'ten geleceği için açıklama

Bastoni için Barcelona açıklaması

WhiteBIT ve FC Barcelona arasında anlaşma!
En çok yorumlanan haberler
















