Güneş'ten Pektemek kararı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk devrede çok şans vermediği Mustafa Pektemek'in ayrılmasına da izin vermedi.
Kaynak : Zaman
Kaleyi ve stoperi güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılarda yolcuların ismi de netleşti. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Antalyaspor ile büyük ölçüde anlaşan Brezilyalı sol bek Ramon Motta'nın yanı sıra Kolombiyalı savunmacı Pedro Franco'nun gönderilmesini istedi.
Ayrılması beklenen Sırp asıllı İsveçli defans Milosevic'in gitmesine izin vermedi. Asıl sürpriz ise Mustafa Pektemek cephesinde yaşandı. Güneş yönetime sunduğu raporda Pektemek'in kalmasını istedi. Kayserispor da bu gelişmeyi doğruladı.
Sarı-Kırmızılıların basın sözcüsü Ahmet Yıldız, “Pektemek'i kulübü bırakmıyor.” dedi. Bu sezon Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda 5 maça çıkan 27 yaşındaki forvet, 1 gol ve 1 asistle oynadı.
Jose Sosa ise ülkesi Arjantin'de transfer gündeminden düşmüyor. River Plate'in hocası Marcelo Gallardo'nun, Tangocu ile direkt temasa geçtiği belirtildi. Kartal, sezon başında eski takımı Estudiantes'e gideceği konuşulan Sosa'yı bırakmamıştı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı
En çok yorumlanan haberler

















