Beşiktaş'ın gizli hedefi!
Beşiktaş'ımız, Ligin 24. haftasında Arena'ya dönmeyi hedefliyor: Siyah-beyazlı yöneticiler, “Stadı maç oynanabilecek duruma getirelim ve açalım. Sonra eksikleri göre göre giderelim” görüşünde birleşti.
Kaynak : Vatan
Yönetim, bu konuyu görüştü ve toplantıdan çıkan ortak fikir şu oldu:
“Stadı maç oynanabilecek, taraftarların gelebileceği duruma getirelim ve açalım. Sonrasında eksikleri göre göre giderelim. Zaten bir maça çıktıktan sonra diğer maça kadar arada 15 gün olacak. Bu süreçte gördüğümüz eksikleri gidermek için çalışmaları yaparız. Stadımıza ne kadar çabuk dönersek o kadar iyi olacak.”
15 Ocak'ta yeşil zemine geçilecek
Peki statta gelinen son durum ne?
Stadın çatısında kedi yolları yapılıyor. Ardından çatının üzeri membran kaplamayla örtülecek. Bir taraftan iç kısımda çalışmalar sürüyor, koltukların traverslerinin montajı sürüyor. Ayrıca turnikelerin de takılma işlemine başlandı. Ocak ayının ortasında sahanın drenajı için çalışmaların başlatılması planlanıyor.
Yeşil zeminin ise zaman kaybetmemek için ilk etapta hibrit çim yerine hazır rulo çimle kaplanması düşünülüyor. Hibrit çim uygulaması önümüzdeki sezon için düşünülüyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler














