Geçen sezon sonunda tarihinin en çok gol yediği sezonu yaşayan Beşiktaş, bu yıl da geçen yılki kötü rekorunu kırma yolunda. En son yine teknik direktör Daum’un görev aldığı 1995-96 sezonunun 11. haftası sonunda kalesinde 16 gol gören Beşiktaş, 15 sezon içinde en çok gol yediği dönemi, yine Daum’un görev yaptığı bu sezon 19 golle yaşadı.
Bu sezonun en ilginç istatistiği ise atılan gol bakımından son 15 yılın en iyi sezonunu yaşayan siyah-beyazlıların, yenilen gollerde ise tam tersi bir rekora imza atması oldu. Bu sezon rakip kaleleri 26 kez havalandıran “Kara Kartallar”, 1995-96, 1996-97 ve 2000-01 sezonlarıyla birlikte en çok gol attığı sezonu yaşıyor. Ancak savunmasında ise bir türlü istikrarlı olamayan, özellikle de kaleci sorunu yaşayan siyah-beyazlılar, oldukça kötü bir sezon geçiriyor.
Beşiktaş, ayrıca 11. haftalar sonunda en az puan topladığı sezonu da bu yıl taraftarlarına yaşattı. Bu sezon 18 puana ulaşan siyah-beyazlılar, 1987-88 sezonundan bu yana 11. haftalar sonunda daha fazla puan toplamışlardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"

Real Madrid'den Rüdiger'e bir yıllık teklif!


















