Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yapılan törenle kendisini 3 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı attı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, imza töreninde Eto'o'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Taraftara açık düzenlenen törende söz alan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'deyiz. Yeni sezona 30 bin kişilik statta başlıyoruz. Dünya yıldızı Eto'o'yu kadroya dahil ederek imza törenine getirdik" dedi.
Eto'o ise "Öncelikle sayın başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Beni geldiğim günden beri iyi bir şekilde karşılayan Antalyaspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.
9 NUMARAYI SIRTINA GEÇİRDİ
Taraftarların yoğun isteği üzerine üçlü çektiren Kamerunlu oyuncu 3 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra 9 numaralı formayı giydi. Eto'o cep telefonuyla sık sık kırmızı-beyazlı taraftarların fotoğrafını çekti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"



















