Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Lig Şampiyonu Galatasaray’ın müthiş bir takas için el sıkıştığı iddia edildi. Bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan iki dev kulübün, devre arasında büyük bir transfer ortaklığına girebileceği bildirildi.
Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ayrıca kalesinde de sorun yaşayan Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Galatasaray’ın yıldızı Hasan Kabze ile genç file bekçisi Fevzi Elmas’a kancayı attığı ifade edildi.
Para ödemeden
Sol kanat için oyuncu arayan ayrıca ön libero mevkiinde de sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın ise İbrahim Akın ve Fahri Tatan’la görüşmelere başladığı bildirildi.
Ekonomik yönden kayıp yaşamadan eksiklerini gidermek isteyen iki kulübün de takas yoluyla takımlarındaki eksikleri gidermek istedikleri dile getirildi. Bilindiği gibi sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Fahri’ye Galatasaray da talip olmuş ancak genç yıldız Siyah-Beyazlılar’ı seçmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!





















