Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 8 Temmuz'da geçirdiği ameliyatın ardından 2 Ağustos'ta Udinese ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Burak Yılmaz nihayet sahalara döndü.
Tecrübeli golcü dün ilk kez sahaya inip bireysel antrenör eşliğinde koşu çalışmaları yaptı. Milli golcünün 5.haftada oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasına yetişeceği belirtilmişti.
Ancak Burak'ın bir hafta daha rötar yapacağı, Trabzonspor ile 6. haftada (29 Eylül 2019 Pazar) deplasmanda oynanacak Trabzonspor mücadelesinde Siyah-Beyazlı formaya kavuşacağı kaydedildi.
Öte yandan Kartal'ın dün teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yaptığı idman 1.5 saat sürdü. Çalışmaya milli takımlarda olan Adem Ljajic, Vida, Dorukhan ve Güven ile sakatlıkları süren Oğuzhan ile Caner yer almadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı



















