Lige istediği gibi başlayamayan Beşiktaş'ta hedef, galibiyet serisi yakalamak. Milli arada oyun şablonu üzerinde duran teknik direktör Abdullah Avcı, saha içi liderliğini Adem Ljajic'e verdi. Formundan ve idmanlardaki hırsından memnun olduğu Boşnak asıllı yıldızla yakından ilgilenen tecrübeli hoca Ljajic'in savunma görevlerini üzerinden alıp takımı saha içinde yönlendirmesini istedi.
Organize atak geliştirmekte zorlandıklarını belirten Avcı "Sadece topun daha çok bizde olması yetmez. Atak organizasyonlarını da etkili yapmalıyız. Rakibe baskı kurup sonuç alamazsak bunun bir manası yok" dedi.
KEYİF ALMALIYIZ
Bütün topların Ljajic'te toplanmasını isteyen tecrübeli teknik adam Boşnak asıllı oyuncuya ayrıca kaleyi gördüğü yerden şut çekmesi talimatını da verdi. Ljajic'in serbest oyuncu olarak kullanacak olan Avcı, Elneny'yi ise daha çok savunmaya yardımcı isim olarak görevlendirecek.
Gazişehir ile başlayan bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini oyuncularına anlatan başarılı hoca "Kazandıkça kendimize olan güvenimiz gelecek. Bu da oyundan keyif almamızı sağlayacak. Bir işi keyifle yaparsanız da başarı mutlaka gelir" ifadelerinde bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!
