Bu haberi yazdır
Baskın basanındır!
 
Kaynak : Sabah
Baskın basanındır!
Galatasaray derbisinde Beşiktaşlı futbolcuların sahada ayak basmadığı yer kalmayacak. Jean Tigana, Galatasaray'a karşı uygulayacağı imha planını hazırladı: Topyekün ve baskılı bir savunma yapılacak. Beşiktaşlı oyuncular sahanın her tarafına koşacak. Hücum da toplu olacak. Son maçlarda iyi oynayan ve kendisine küsen seyircisinin de gönlünü yeniden kazanan Beşiktaşlı futbolcular, Galatasaray'ı deplasmanda yeneceklerine inanıyor.

Jean Tigana da sarı-kırmızılılara karşı uygulayacağı imha planını hazırladı. Fransız teknik adam, Cumartesi günkü maçta kadroda bazı değişiklikler yapacak. Kale tabii ki Cordoba'ya emanet. Defansın sağında Ali Tandoğan var. Savunmanın göbeği Mustafa ve İbrahim Toraman'a ait. Ancak solda Adem Dursun'un yerine İbrahim Üzülmez geriye çekilecek. Orta sahanın sağında, o maça kadar iyileşecek olan Okan Buruk oynayacak.

Bunlara ek olarak Tigana, Ali Sami Yen'e ilk kez misafir olarak gidecek Okan'ı da ayrı motive ediyor. Okan'ın yanındaki isimler Kleberson ile 'yerli Petit' Çağdaş...Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler