Aras Özbiliz sabırsız!
Beşiktaşımızın İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Aras Özbiliz, yeni sezonu iple çekiyor.
Kaynak : Fanatik
Kara Kartal'ın geçen sezonun ara transfer döneminde Spartak Moskova'dan kiralık olarak kadrosuna kattıktan sonra İspanya temsilcisi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Aras Özbiliz, yeni sezonu iple çekiyor.
Önümüzdeki dönemde Siyah-Beyazlı formayı sırtlayacağı için oldukça heyecanlı olduğunu belirten yıldız sağ kanat, "Beşiktaş'ın sezonu şampiyon olarak tamamlaması beni çok mutlu etti. Sonrasında babalık sevinci yaşadım.
Üst üste 2 sevinç yaşadım. Kamp çalışmalarında yer alıp hocamız Şenol Güneş'in gözüne girmek için çaba göstereceğim" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!
En çok yorumlanan haberler

















